Blixenprisen 2016: Den Bedste Bog

760 sider
99 kr. for signeret eksemplar plus forsendelse.

Mail til:

"Fremragende satirisk roman om islams besværlige og måske endnu ikke overståede fødsel." Weekendavisen

I utakt med tidsånden er Den Bedste Bog noget så sjældent som en religionssatire. Og dertil en pudseløjerlig hybrid af roman, komedie og åbenbaring, og derfor både uforudsigelig, huldsalig og til tider temmelig kedelig.
600-tallets store religioner bringes sammen i Mekka. Købmænd, digtere, slaver og profeter mødes og frastødes, retfærdige og uretfærdige tørner sammen, og intolerancen tager livtag med tolerancen. En burlesk, satirisk og alvorsfuld roman. Det er også en fortælling om klassekamp, racisme og religiøs dårskab, som disse velkendte fænomener udspillede sig i ørkenbyerne Mekka og Medina for længe, længe siden, Og måske lidt i dag og globalt.
Alle prøver at få en mening ud af tilværelsen, og deres veje og klinger krydses, og enklere bliver det ikke af, at mangfoldigheden af sekter besidder den bedste bog. Eftersom det ikke er den samme.
Og måske er Den Bedste Bog blot verdens længste gravskrift over en tid, en digterisk frihed eller en blåøjet udøver af faget.

DEN BEDSTE BOG findes i to versioner med undertitlerne Sandheden (ISBN 978-87-93141-08-7) og Løgnen (ISBN 978-87-93141-09-4). Forskellen i selve brødteksten er dog til at overse, hvilket er i pagt med fortællingens ånd. DEN BEDSTE BOG findes også som e-bog (ISBN 978-87-93141-12-4).

webdesign:yes-yes.dk