Peter Freuchen. Grønlands is og skønhed
71 sider
149 kr.

En bog om den danske polarforsker Peter Freuchens eventyrlige liv på Grønland for 100 år siden. Til børn og dem, der vil vide mere om Grønlands historie på denne tid og om den gryende modstand mod dansk kolonialisme og arrogance. Og om en helt særlig, og lidt skråsikker, opdagelsesrejsende.

”Indlandsisen, isbjørnejagt, de grønlandske pigers dans. Peter elskede det alt sammen. Og mest af alt elskede han eventyret. Den store danske opdagelsesrejsende Peter Freuchen kastede sig ud i alt, som var sjovt, livsfarligt og lærerigt.
Der var en pris at betale. Men der var mere at vinde.”

”Er du nysgerrig efter at høre historien om en af Danmarks største opdagelsesrejsende og hans vilde ekspeditioner på Grønland? Så har du fundet den helt rette bog.”  (Lektørudtalelse, DBC)

”Det er en interessant og velskrevet bog illustreret med adskillige foto, som i børnehøjde giver et indblik i eskimoernes og Thulefolkets liv for godt hundrede år siden. Mit ene barnebarn på 9 har været meget optaget af bogen, og da jeg selv altid har holdt meget af polarforskning og de store ekspeditioner, har det været en fornøjelse at læse den med hende.”  (Bogrummet)

”Bogen er henvendt til børn, men alle læsere med interesse for Grønland og polarekspeditioner kan have fornøjelse af Kåre Bluitgens velfortalte biografi.”  (Litteratursiden)

9788793141759

webdesign:yes-yes.dk